Styles come and go, good design is a language, not a style

Saskia Krijkamp  |  Projectmanager Operations  Edelman
Romotion is een superfijne partij om mee samen te werken. Ook bij ad-hoc verzoeken wordt direct geschakeld! Erg handig is de samenwerking met de studio zodat onder hetzelfde dak eventuele verzoeken rondom ontwerp & vormgeving ook direct afgetikt kunnen worden. Dat maakt het altijd prettig en snel schakelen voor een goede kwaliteit en prijs.
Alice & Arnoud Beekman  |  Grand Café Lübeck
Wij werken sinds een jaar met Romotion en dat bevalt ons erg goed. Er wordt op een goede en zeer creatieve manier met ons mee gedacht, Joyce voelt sfeer aan en weet dit om te zetten in prachtige resultaten voor ons bedrijf zoals logo, menukaartenden en posts. Als je wat vraagt reageren ze snel en zetten dit meteen om in actie. Ook nu tijdens de coronacrisis laten zij van zich horen op een zeer positieve manier door je een helpende hand te bieden en te komen met adviezen.
Carla Schenk  |  Persagent & Patientencommunicatie
Ronald en Joyce zijn sterk in design, denken mee en zijn geweldige mensen om mee samen te werken!
Esther Rottier  |  Own Look
De samenwerking van Own Look en Romotion gaat ver terug, zeker 12½ jaar. Voor mij is Joyce Romotion, met haar samen hebben we gewerkt aan de huisstijl die het beste bij Own Look past. Own Look is een kapsalon en kappers communiceren graag met kleur en beeld. Joyce heeft zoveel mooi materiaal gemaakt voor Own Look.
De communicatie bestond o.a. uit een flyer genoemd ‘Next-time’ een reclamecampagne die huis aan huis verspreid werd. Next-time werd samen gepubliceerd met de Easy Look hierin kwam tot uiting waar kapsalon Own Look voor staat en hoe een klant geholpen wordt in de salon. Elk half jaar is er door Romotion een flyer ontworpen. Sterke communicatie door mooie beelden, kleuren in de trend van het seizoen en mooi vormgegeven. Ook zorgden zij ervoor dat de flyer deur aan deur verspreid werd.​​​​​​​
Voor mij is het heerlijk om met Joyce te sparren over toekomstige campagnes of kleinere activiteiten. Zelf weet ik ook wat ik mooi vind en wat het beste bij Own Look past, maar Joyce geeft mij daar ook de ruimte voor en we komen er altijd weer uit.
Romotion heeft sterke ideeën en levert prachtig werk.
Christel Egberts  |  The Photo Factory by Christel Egberts​​​​​​​
Wat is het fijn als iemand je volledig begrijpt na een kort intakegesprek en dan het perfecte logo en huisstyle voor je maakt! Joyce kan die vertaalslag als geen ander maken. Met haar grote inlevingsvermogen wist ze precies wat ik graag wilde zien in mijn nieuwe logo. 
Joyce verstaat haar vak, ze is super creatief, zorgvuldig, verrast je en is zelf heel kritisch op haar eigen ontwerpen. Dat resulteert in meerdere mooie ontwerpen waardoor het kiezen zelfs lastig is! 
Uiteraard wordt dit allemaal goed, helder, betaalbaar en servicegericht begeleid door Ronald.
Romotion staat voor mij voor: super creatief, servicegericht en teamwork! Nogmaals dank voor alle mooie uitingen Ronald & Joyce!
Hilde van den Heuvel   |  Het Ondernemers Doolhof​​​​​​​
Met een stortvloed aan teksten, verhalen en ideeën hebben we Joyce ons doolhof in gestuurd en daar is echt een geweldige huisstijl uit naar voren gekomen. Een logo wat ons complete verhaal vertelt en wat we veelzijdig kunnen gebruiken. Een mooie samenwerking waarin Joyce elke keer weer precies raak de vertaling weet te maken in beeld. Dank je wel!​​​​​​​
Back to Top