The most important thing in communication is to hear what isn’t being said

Ronald en Joyce houden van hun vak: van ondernemen, creatieve plannen en ontwerpen maken, ondernemers helpen om hun bedrijf of product goed en duidelijk neer te zetten. Je wilt als ondernemer tenslotte laten zien wie jij bent, jezelf zichtbaar maken! En daarmee helpen zij je graag.
Joyce was als kind altijd al aan het knutselen en fröbelen en werd daar extreem gelukkig van. “Soms moest ik echt creatief bezig zijn omdat de ‘creatieve vulkaan’ in mij op uitbarstte stond. Heerlijk, en dat gevoel heb ik nog steeds. Ontwerpen, mooie dingen maken is mijn passie en helemaal als ik mensen daar gelukkig en blij mee kan maken. De dankbaarheid van onze klanten maakt mij tot een zeer dankbaar mens.”
Het ondernemen zat er bij Ronald al jong in. Naast zijn opleiding werkte hij in de avonduren aan zijn eigen bedrijf. Het grafische vak heeft hij zichzelf, uit passie voor het ondernemen aangeleerd, door het gewoon te doen. "Ik ben een pitbull, de probleemstelling of vraag van een klant laat mij niet los voordat ik een oplossing of antwoord heb. Het ondernemen, zaken uitzoeken, met klanten omgaan en samen een strategisch plan opzetten, vind ik fantastisch om te doen.”

Joyce Walrave
Liefde voor het vak
Groot inlevingsvermogen
Oog voor detail
Creatief denker
Ronald Knetemann
Kennis van zaken
Groot enthousiasme
Strategisch denker
Gedreven aanpakker
Back to Top